Când tehnologia, inovația și performanța merg mână în mână se întâmplă lucruri minunate!


 Angajați fiind mereu să vă oferim servicii imobiliare complete, de această dată am ales să optăm pentru metoda scanării 3D a unei proprietăți, procedeul ce reprezintă o adevărată revoluție în lumea imobiliarelor.

Fiecare scanare presupune vizualizare a câte un punct determinat în care vizitatorul are libertatea de a explora meticulos spațiul 3D, de a trece dintr-un punct în altul, pas cu pas, fără a pierde din claritatea redării vizuale. O asemenea perspectivă impresionantă expune caracteristicile unei proprietăți mult mai eficient, corect și complet începând cu fațada, pereți pană la pardoseală și în același timp permițând o explorare mai palpabilă a planificării. 


Dincolo de impresia de profesionalism și reprezentare futuristică, turul 3D prezintă avantaje practice pentru a facilita tranzacțiile imobiliare:

 

  • Având la îndemână date concise care corespund cu realitatea, consumatorul are posibilitatea de a alege acele proprietăți care sunt direct proporționale cu cerințele și nevoile acestuia;
  • Clientul are șansa să efectueze o analiză minuțioasă înainte să contacteze o eventuală proprietate;
  • Economie considerabilă de timp, bani, efort;
  • Evitarea deplasărilor inutile;
  • Prezentarea punctelor de vedere către zonele inaccesibile;
  • Scanarea 3D oferă senzația că ai vizitat efectiv acel loc, oferindu-ți sentimentul de apartenență de acasă.

Un exemplu de alternativă interesantă și excelentă a scanării 3D este apartamentul de pe str. Nadejda Russo, sectorul Râșcani, puteți vizualiza accesând link-ul de mai jos: 

https://bit.ly/2zfJC6B


Turul 3D reprezintă un pas important pentru echipa Bulevard în stabilirea relațiilor sustenabile și de încredere, iar de acest serviciu în special beneficiază clienții reprezentați prin contract exclusiv.


Vă invităm să discutați cu un expert imobiliar apelând 078 888 511
Vezi toate ofertele noastre pe https://bulevard.md/ro