Este un lucru adevărat și concis!

De-a lungul unei experiențe de peste 5 ani în domeniul imobiliar, compania Bulevard.md vă prezintă cum puteți cu ajutorul unui
TRIUNGHI ECHILATERAL, să vindeți orice tip de imobil la un preț maximal și avantajos pentru ambele părți, economisind astfel bani și timp!

După cum bine știm, Triunghiul Echilateral reprezintă acea figură geometrică cu toate laturile cu lungime egale și unghiurile congruente. Iar dacă doar unul dintre unghiuri sau laturi sunt modificate, măcar cu un milimetru, acesta deja nu mai este echilateral. De aceea, pentru a recăpăta forma unui triunghi echilateral e necesar să întoarceți la poziția inițială punctul modificat sau să le repoziționați pe celelalte două. 

Acum, va întrebați cum ne poate ajuta acest triunghi echilateral? Ei bine, vă explicăm imediat!

Vânzarea cu succes a unui bun imobil este influențată în mare parte de Trei elemente extrem de importante:

  
1. Starea Imobilului

 

2. Prețul

 

3. Timpul

 

Elementele sus-enumerate reprezintă cele 3 unghiuri egale care creează o corelație strânsă între preț, timp și starea proprietății. Dacă doar unul dintre aceste 3 componente nu se încadrează în triunghiul echilateral sunteți nevoiți sa coordonați cu celelalte 2 astfel încât să mențineți acest echilibru sau să-l readuceți la poziția inițială pe cel modificat.

Un exemplu în acest sens poate fi Prețul

Dacă doriți un preț mai mare trebuie:

  1.  Sa rezervați mai mult timp pentru vânzare în speranța că într-un final cineva o sa va ofere prețul dorit.
  2.  Sa aduceți îmbunătățiri stării apartamentului iar acest lucru se poate limita, fie doar la  o curățenie generală, fie la investirea suplimentară pentru reparația locuinței.
  3.  Sa evaluați apartamentul/casa limitându-vă la starea bunului imobil și timpul pe care-l aveți la dispoziție pentru a-l vinde.

Așadar, scopul final este de a crea un aspect de piața plăcut a imobilului pe care-l vindeți!
Unele investiții minore vă poate economisi timpul și vă poate genera un venit suplimentar din vanzarea bunului.

Spre exemplu: o bucată de tapet care atârnă poate scădea costul proprietății cu până la 500 de euro și v-a creste durata de vânzare cu până la doua săptămâni!

Proceul de vânzare a unui bun imobil într-adevăr necesită analiza mai multor factori, uneori poate fi anevoios iar micile detalii aparent lipsite de importanță pot juca impotriva proprietarilor, însă cu ajutorul unei echipe de profesioniști lucrurile se simplifică în mod accelerat!

Vă invităm să discutați cu un Expert Imobiliar apelând 078 888 511!